Bibliotheek geeft rondleiding in oude postkantoor Neude

Bibliotheek geeft rondleiding in oude postkantoor Neude

07-01-2016

De Centrale Bibliotheek in Utrecht houdt zaterdag 23 januari a.s. van 12:00 tot 17:00 uur een rondleiding in het oude postkantoor op de Neude. Tijdens de rondleiding wordt verteld over hoe het gebouw eruit komt te zien als de Bibliotheek er over twee jaar intrekt.

Een prachtige kans om de binnenkant van het gebouw te bekijken en alles te horen over de plannen voor de Bibliotheek, aan de hand van presentatie, sfeerimpressies en plattegronden. Daarnaast kan je meedenken over jouw ideale Bibliotheek van de toekomst.

Iedereen is welkom, ook zonder inschrijving. Alleen voor de rondleiding (gratis) moet worden gereserveerd. Kijk op http://bibliotheekutrecht.nl/neude.html voor het programma en om rondleiding te reserveren.

BU0215 Flyer Neude A5 V3 1

Deel: