SHOPPING in Post Utrecht

SHOPPING in Post Utrecht

De Utrechter weet niet anders: winkelen doe je óf in winkelcentrum Hoog Catharijne óf in de binnenstad in de buurt van de Oudegracht. Maar straks komt er een optie bij. In 2017 start namelijk de herontwikkeling aan het bestaande pand Post Utrecht op de Neude en de nieuwbouw aan de Oudegracht. De oplevering staat in 2018 gepland. De winkelunits worden aan de Oudegracht gerealiseerd op steenworpafstand van de vernieuwde, uitgebreide Bijenkorf.

Nog 20 procent te huur

Ruim 80 procent van de beschikbare ruimte in Post Utrecht is al verhuurd. En dat komt mede door de fantastische locatie. Kortom, wees er snel bij want dit is een unieke kans op een unieke plek in het centrum van Utrecht. Daar waar de ruimte schaars is.

Plattegrond van de verschillende winkelniveaus boven elkaar:

Pagina 11 Huurders Plattegronden Maart 2016Kl

 

Locatie winkels in Post Utrecht

De entrees voor de winkels in Post Utrecht komen in de gevel van het bestaande pand aan de Oudegracht en in de nieuwbouw aan de Oudegacht. Door aan deze zijde nieuwbouw en het bestaande pand aan elkaar te koppelen krijgt Post Utrecht aan de gracht een aantrekkelijk winkelfront en ontstaat de mogelijkheid één of meerdere grotere winkelunit(s) te huisvesten in combinatie met één of meerdere kleine.

Secties Doorsnede Neude Retail

Laatste nieuws

10-09-2018

Nieuwsbrief september 2018

Lees meer