SHOPPING in Post Utrecht

SHOPPING in Post Utrecht

De Utrechter weet niet anders: winkelen doe je óf in winkelcentrum Hoog Catharijne, óf in de binnenstad in de buurt van de Oudegracht. Maar straks komt er een optie bij. In 2017 start de herontwikkeling aan het bestaande pand Post Utrecht op de Neude en de nieuwbouw aan de Oudegracht. De oplevering staat in 2018 gepland. De winkelunits worden aan de Oudegracht gerealiseerd op steenworpafstand van de vernieuwde en uitgebreide Bijenkorf.

Nog 25 procent te huur

Maar liefst 75 procent van de beschikbare ruimte in Post Utrecht, is al verhuurd. Dat komt mede door de mooie locatie van Post Utrecht. Heel winkelend Utrecht kwam altijd al langs het gebouw. Een unieke kans in het centrum van de stad, waar de ruimte schaars is.

Plattegrond van de verschillende winkelniveaus boven elkaar:

Pagina 11 Huurders Plattegronden Maart 2016Kl

 

Locatie winkels in Post Utrecht

De entrees voor de winkels in Post Utrecht komen in de gevel van het bestaande pand aan de Oudegracht en in de nieuwbouw aan de Oudegacht. Door aan deze zijde nieuwbouw en het bestaande pand aan elkaar te koppelen krijgt Post Utrecht aan de gracht een aantrekkelijk winkelfront en ontstaat de mogelijkheid één of meerdere grotere winkelunit(s) te huisvesten in combinatie met één of meerdere kleine.

Secties Doorsnede Neude Retail

Laatste nieuws

21-10-2016

Post Utrecht op RTV Utrecht

A.s zaterdag 22 oktober om 08.10 uur zendt RTV Utrecht de tweede aflevering van 'Gebruikte Stenen' uit met daarin het item over het voormalig postkantoor op de Neude.

Lees meer

Impressie