Library in Post Utrecht

De centrale bibliotheek bevindt zich nu ook in Post Utrecht. In de zogenoemde hybride bibliotheek is ontzettend veel ruimte voor interactiviteit tussen bezoekers of voor een rustige middag tussen de boeken. De bieb is natuurlijk nog steeds een plek om je rust te pakken. In de bibliotheek Neude is 25 procent meer ruimte om te studeren of te lezen dan het geval was in de bibliotheek aan de Oudegracht.

Locatie Library in Post Utrecht

Aan de zijde van de Neude kom je de Centrale Bibliotheek binnen. De prachtige hal van Post Utrecht maakt onderdeel uit van de bibliotheek. Ook de 3e verdieping – onder de kap – maakt deel uit van de bibliotheek. Zo heeft het stadsstudiehuis zich gevestigd op de 3e verdieping aan de Neude.

Aan de zijde Oudegracht zit op de 2e verdieping bij het auditorium van de bibliotheek een horecavestiging met een prachtig uitzicht op de gracht. De entree voor de horeca van de bibliotheek op de begane grond ligt aan de Potterstraat. De horecavestiging staat in verbinding met de monumentale hal van de bibliotheek.