SHOPPING in Post Utrecht

De Utrechter weet niet anders: winkelen doe je óf in winkelcentrum Hoog Catharijne óf in de binnenstad in de buurt van de Oudegracht. Maar straks komt er een optie bij. In 2017 is de herontwikkeling aan het bestaande pand Post Utrecht op de Neude en de nieuwbouw aan de Oudegracht gestart. De oplevering staat in 2019 gepland. De winkelunits worden aan de Oudegracht gerealiseerd op steenworpafstand van de vernieuwde, uitgebreide Bijenkorf.

Nog 20 procent te huur

Ruim 80 procent van de beschikbare ruimte in Post Utrecht is al verhuurd. En dat komt mede door de fantastische locatie. Door de grote hoogte van de winkelruimtes aan de Oudegracht is een prachtige uitstraling te realiseren. De winkelunits worden gedeeltelijk in het bestaande rijksmonument en gedeeltelijk in de uitbreiding gerealiseerd waardoor een unieke sfeer in de winkel te realiseren is.

Plattegrond van de verschillende winkelniveaus boven elkaar

Wil je meer weten over beschikbare winkelunits in Post Utrecht?

Neem contact op

Locatie winkels in Post Utrecht

De entrees voor de winkels in Post Utrecht komen in het bestaande pand en in de nieuwbouw aan de Oudegracht. Door aan deze zijde nieuwbouw en het bestaande pand aan elkaar te koppelen krijgt Post Utrecht aan de gracht een aantrekkelijk winkelfront en ontstaat de mogelijkheid twee grotere winkelunit(s) te huisvesten in combinatie met twee kleinere.